29 лунен денЛуната на небето не се вижда, а натрупаната

...
29 лунен денЛуната на небето не се вижда, а натрупаната
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 6 ноември 2018 година

29 лунен ден

Луната на небето не се вижда, а насъбраната в нея сила напълно се е изчерпала. Това е сериозен ден, когато негативът на целия лунен месец се е събрал дружно, преди да бъде изгорял от Новолунието.

Трудностите, зараждащи през този ден, може да се одобряват за благо; защото висшите сили не са се отвърнали от вас и демонстрират на външно равнище вашите проблеми. Възможно е, високо-духовният човек да не усети въздействието на този ден.

Основни рекомендации за този ден – примирение и смирение. Трябва смирено да посрещаме наказванията, защото те са резултат от това, което сме създали по-рано. Трябва да пъдим от себе си отрицателните мисли. Хубаво е още от сутринта да се програмирате да не мислите за нищо неприятно.

Никакви безпокойства, никакви подозрения, никакви мъчения. В този ден не трябва изцяло да се изолираме от нещата и би трябвало всичко да се довежда до дъно, само че би трябвало също и отговорност и непрекъсната, сигурна отбрана от отрицателното. Трябва да се пази пост, самоограничение. Не започваме нови неща, не ги и планираме. Да се отсичат натрапчиви мисли и натрапчиви хора, да се чисти организма.

Трябва да запалителен лампада, свещ, да се прекади дома. Също да се заобикалят мътна вода, мрачевина и тъмни пространства. Да не се носят произведения от кост.

Ще ви се наложи да решавате значими проблеми във вашите персонални връзки, в този момент е момента да получите по-ясна картина на това, което се случва там и да си разясните по-подробно обстановката.

Днес ще си помогнете да приключите своя остарял модел на мислене и държание. Вие от дълго време може би чувствате, че имате потребност от изоставяне на остарялото, и в този момент е пристигнал моментът да го замените с новото и да продължите самоуверено напред.

По някое време денем може да усетите незадоволство, да бъдете наранени от нечие мнение, и позиция по отношение на вас. И това да ви накара да се почувствате доста засегнати и афектирани, което от своя страна ще ви накара да измененията своята позиция. Възможно е да се появи мощна прочувствена и психическа нестабилност, и вътрешно неразположение и напрежение. Не вземайте решения, не бързайте с дейностите, думите и преценките си.

Луна без курс от 10:20 до 15:03 часа

Уязвими са половите органи, отделителната система, допустимо е обострянето на хемороиди и на запек.

Да не се вършат интервенции на дебело черво и полови органи, в случай че не е неотложно.

Да не се вършат операции с бенки и лъчетерапия.

Организмът е предразположен на депресии.

Добро време за лекуване на ендокринната система, гърлото и синусите.

Желая ви в никакъв случай да не загубвате себе си, и своята същинска същина! Гордейте се със себе си!

Вие сте изключителни, тъй като всеки от нас е самостоятелен и прелестен самичък по себе си!

Сънищата могат да са тежки и неприятни, само че са лъжовни.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР