29-годишният англичанин Томас Кук от град Хъкнал в Нотингамшър, който

...
29-годишният англичанин Томас Кук от град Хъкнал в Нотингамшър, който
Коментари Харесай

В разгара на фалита Томас Кук се ожени

29-годишният англичанин Томас Кук от град Хъкнал в Нотингамшър, който е измежду хилядите клиенти на банкрутиралия едноименен английски туроператор с провалени почивки в Гърция, съумя в последна сметка да се ожени през вчерашния ден петък на остров Родос, както е било планувано, написа „ Български вести “.

Историята на Томас Кук и приятелката му Амелия Бинч - една от двойките, които възнамеряваха да се оженят в Гърция, само че проектите им бяха провалени, беше необятно отразена в европейските медии поради съвпадението на името на младоженеца и на туристическата компания.

За благополучие, с помощта на самодейността на хотела, в който е настанена двойката, и на локалния туроператор, двамата британци ще осъществят фантазията си, както са я замислили.

Сватбата им е била планувана за петък, като двойката е закупила брачен пакет от „ Томас Кук “. Половината от поканените на сватбата, повече от 30 другари на младоженците, измежду които и кумът, също е трябвало да пътуват с банкрутиралата компания.

Младоженците, които са на острова от 18 септември, са имали опция да намерят полет, с който да отпътуват от Родос, само че в този случай, като се изключи че са щели да си тръгнат неженени, са щели да изгубят и цената на сватбения пакет – съвсем 10 хиляди английски лири.

Същевременно гостите и кумът оставали блокирани в Англия.

В този миг се намесила управата на хотела и ръководителят на локалния офис на „ Томас Кук “ и се погрижили сватбата да бъде осъществена по проект.

В резултат двойката е венчана в петък, както и гостите от Англия също са участвали.

Thomas Cook, 29, and his partner Amelia Binch, 27, from Hucknall, are stuck in Rhodes in Greece after booking the dream getaway and wedding package with Thomas Cook. Reported by Matt Jarram #thomascook #thomascookuk #freakycoincidence https://t.co/2x1PkuxrC5
— Degrassi High (@DegrassiHigh2) September 24, 2019
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР