29-годишната рускиня Наталия Немчинова е безспорната кралица на Мондиал 2018.

...
29-годишната рускиня Наталия Немчинова е безспорната кралица на Мондиал 2018.
Коментари Харесай

Феновете на Уругвай луднаха по Наталия Наталия Немчинова

29-годишната рускиня Наталия Немчинова е безспорната кралица на Мондиал 2018. Русокосото прелъщение стана шлагер още в деня на откриването и от този момент известността й единствено пораства. Вярно, не в мечтаната от нея посока, защото се появиха изявления, че е звезда от порното и има съмнителна известност, единствено тъй като като по-млада и неопитна се е снимала гола в разнообразни професионални и любителски фотосесии.

Тя опроверга писанията в изявление, само че държавните медии в Русия се дистанцираха от нея и стопираха да я демонстрират в анонсите за международното. Феновете на Уругвай обаче демонстрираха цялостна поддръжка за Немчинова преди мача против Русия на 25 юни в Самара.

Атрактивната рускиня едвам се добра до трибуните на " Космос Арена " и рискуваше да пропусне началото на мача - толкоз беше огромен ползата на гостите от Южна Америка към нея. Те я спираха на всяка крачка с молба за селфи или просто да си побъбрят. Мнозина обаче бяха напряко онемели от типа й и не можеха да обелят и дума.
pic.twitter.com/rYhL8CQ3fZ
— Хрипун Руслан (@khripun1) June 28, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР