29-годишната поп певица Она Мафалда и първородната внучка на бившия

...
29-годишната поп певица Она Мафалда и първородната внучка на бившия
Коментари Харесай

Внучката на Симеон II Мафалда може да готви паста

29-годишната поп певица Она Мафалда и първородната внучка на някогашния министър председател Симеон Сакскобургготски, готви паста. За кулинарните си умения българската принцеса Мафалда-Сесилия декор е Сакскобургготска, която е с английски паспорт и живее в Мадрид, описа преди дни самата тя в изявление за испанското списание La Vanguardia. Красавицата е щерка от брака на принц Кирил Преславски с испанската аристократка Росарио Надал. Хубавицата блестна на кориците на испанското издание, пред което се похвали, че стяга и турне тази година. Дали ще включи и България в своята музикална обиколка, не излиза наяве от нейните думи. Мафалда е родена през 1994 година в Лондон, където израства.
От ранна детска възраст принцесата на Кобургготите се увлича по музика, а когато е 14-годишна, стартира да написа текстове на песни, което занятие упражнява и до през днешния ден. На 16 години Мафалда отпътува да учи в бостънския музикален лицей „ Бъркли “. Стартът на кариерата й е през 2016 година, когато принцесата се качва да пее на стилния подиум на шоуто на дизайнера Валентино. Пищното събитие се организира на Атинската ривиера в южната ни съседка в първокласен клуб. За никого не е загадка, че майката на Мафалда - Росарио, която бе топ модел през 90-те години на предишния век, е тогавашната муза и близка другарка на дизайнера. Преди развода на Кирил Преславски и Росарио през 2009 година, когато Мафалда е дете семейство постоянно гостува На мегаяхтата на италианеца в Средиземноморието.

През 2019 година надарената внучка на Симеон Втори пя на сцената на стилната седмица в Ню Йорк и получи покана да изнесе турне в Италия същата година.

Преди 2 година принцесата подписа брак с английския финансист от ливански генезис Марк Абуслейман. На обилна гала в родния град на майка й Росарио - Палма де Майорка, гостуваха гръцките принцеси Алексия и Мария-Олимпия, като на сватбата на втората през 1999 година 5-годишната Мафалда стана нейна шаферка.

Певицата със синя кръв среща любовта на живота си в Бостън, а тогава Марк е студент в Харвард. По време на коронавирус пандемията младото семейство взема решение, да напусне Ню Йорк и да се реалокира да живее в Мадрид. Мафалда е далечна родственик по бащина линия на бъдещия престолонаследник на Британската империя и принц на Уелс - Уилям, тъй като дядо и Симеон Сакскобургготски е четвърти братовчед на починалия английски крал Джордж VI, дядо на сегашния престолонаследник на Англия - Чарлз III.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР