29-годишна е задържана в полицейския арест след като било установено,

...
29-годишна е задържана в полицейския арест след като било установено,
Коментари Харесай

Ужас! Дрогирана жена без книжка бе хваната да шофира

29-годишна е арестувана в полицейския арест откакто било открито, че ръководи след приложимост на наркотични субстанции. Около 18:40 часа на 7 юли за инспекция на кръстовище, формирано от улиците " Драгоман " и " 8-ми март " в Шумен бил спрян лидер на лек автомобил Фолксваген " Туран " с шуменска регистрация. Това оповестиха от локалната полиция за Varna24.bg.

Зад кормилото била 29-годишна шуменка. Не показала удостоверение за ръководство, след информация станало ясно, че е неправоспособна. Тествана бил с дръг чек за ръководство след наркотични субстанции и техни аналози. Отчетена била позитивна на канабис, амфетамин и метамфетамин проба. Не е дала кръвна проба за разбор. При претършуване в автомобила са открити плик с към 10 г бяло кристално вещество, увити във фолио под формата на цилиндър бяло вещество, кристално вещество към един грам, обгърнато в два станиола и 9 патрона.

Назначени са експертизи. Задържана е за период до 24 часа в полицейското ръководство. За осъществено закононарушение по член 343 Б алинея 3 и член 354 А алинея 3 т. 1 от Наказателен кодекс са формирани бързи производства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР