29-годишен хасковлия е задържан до 24 часа в полицията след

...
29-годишен хасковлия е задържан до 24 часа в полицията след
Коментари Харесай

Хванаха нередовни шофьори в Хасковско

29-годишен хасковлия е арестуван до 24 часа в полицията след пътен случай през вчерашния ден, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за произшествието, при което лек автомобил и мотоциклет се блъснали на кръстовище сред улиците „ Пещера “ и „ Енисей “ е бил подаден в 15,47 часа през вчерашния ден на незабавния телефон. В позвъняването се споделя и, че управлявалият мотоциклета е напуснал мястото.

Пристигналите униформени открили, че той е бил ръководен от 29-годишен хасковлия, който е с отнета шофьорска брошура, а регистрационната табела на мотоциклета дава отговор за друго МПС. След като бил издирен, млъдият мъж отказал проба за опиати. Тестът му за алкохол е бил негативен. Задържан е до 24 часа по формираното досъдебно произвеждане.

В ръководството на полицията в Димитровград са нощували двама водачи, управлявали коли след приложимост на алкохол. 52-годишен от с. Ябълково е бил хванат през вчерашния ден в 6,40 часа зад кормилото на „ Пежо “ с съществуване на 2,51 промила. 48-годишен димитровградчанин е бил арестуван през днешния ден половин час след среднощ с БМВ, което карал след приложимост на 1,74 промила алкохол. И двамата са с мярка на задържане до 24 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР