28-ят слънчев ден е време на тайнствата на Земята. Това

...
28-ят слънчев ден е време на тайнствата на Земята. Това
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреди каква опасност е надвиснала над нас днес

28-ят безоблачен ден е време на тайнствата на Земята. Това е тежък ден, когато от Земята могат да излязат нечисти духове, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си, представена от bulgaria.utre.bg.

Това е ден за алхимия, за разкриване на секрети, за споменаване душите на умрелите, прибавя тя.
„ Откажете се от всички значими каузи! Да не се стартира нищо ново. Желателно е да не се поддавате на изкушенията. Не се предлага да се осквернява земята (плюене, плюене, секнене, мятане на отпадъци), само че може да се работи с нея. Да не се убиват животни! Не би трябвало да се пролива кръв и да се осквернява въздухът “, предизвестява астрологът.
И това е забавно: Как очароваш мъжете съгласно зодията - четете на jenata.blitz.bg.
„ Усещането за тежест и нечистотия в тялото в този ден е обикновено. Добре е да изчистите всичко в близост – жилището, тялото, душата, да се борите с паразитите и други несгоди “, прибавя тя.

„ Добре е да се заемете с подготвяне на билкови настойки и медикаменти, само че те не би трябвало да се употребяват в този момент. Не се предлага да се гълтат таблетки в огромни количества и да се стартира съществено лекуване. По опция да се отсрочат и интервенциите. Не е добре да се разболеете в този ден. Неблагоприятно е да се пуска кръв, да режете от косите си, се бръснете, да боледувате. Дори половите контакти са неподходящи “, предизвестява Ивелина Пенчева.
„ На приготвянето на храната е нужно да се отдели особено внимание. Приложете разделно хранене! Да не се яде това, което съдържа кръв! Добре е да се опече свеж самун “, поучава тя.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества. „ Може да пийнете алкохол, за предпочитане вино, само че в дребни количества и то във втората половина на деня. Цветовете, които можете да употребявате в облеклото, са черен, тъмно-син и кафяв. Да се заобикалят жълто, алено и оранжево! Жените, които в този ден са неразположени и болните хора би трябвало да носят защитни цветове, да вземем за пример сиво “, прибавя астрологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР