28-годишният Емил Великов, който вчера беше задържан за срок до

...
28-годишният Емил Великов, който вчера беше задържан за срок до
Коментари Харесай

Дирят избягал във Варна рецидивист

28-годишният Емил Великов, който през вчерашния ден беше арестуван за период до 72 часа за кражба в изискванията на рисков рецидив и за изтегляне на пари от непозната дебитна карта, е избягал от органите на реда. Това афишират от пресцентъра на Апелативната прокуратура – Варна.

Мъжът е разгласен за общодържавно търсене, издадена е и заповед възбрана за овакантяване на страната.

Вчера в постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград 28-годишният обвинен бил разпитван от проверяващ служител на реда, след което му било повдигнато обвиняването. В момента, в който Емил Великов трябвало да подпише разпита и постановлението, се наложило проверяващият служител на реда да излезе от кабинета си и мъжът бил оставен за наблюдаване на различен проверяващ служител на реда. Осъжданият неведнъж Великов напуснал кабинета, минал пред постовия служител на реда и напуснал постройката. Веднага е почнало издирването му.

До тази заран мъжът не е открит. В Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи е почнала вътрешна инспекция по случая.

През 2018 година мъжът отмъкнал от непознат дом дамска чанта с портфейл с 200 лв.. В чантата намерил и дебитна карта със записан ПИН-код. След това с 5 транзакции съумял да изтегли общо 200 лв..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР