28-годишният Емил Великов е избягал от сградата на Областната дирекция

...
28-годишният Емил Великов е избягал от сградата на Областната дирекция
Коментари Харесай

Нов случай на избягал от полицейска сграда

28-годишният Емил Великов е избягал от постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград, оповестиха от Апелативна прокуратура – Варна.
Мъжът е арестуван и обвинен за кражба и изтегляне на пари от непозната дебитна карта. Беглецът липсващ по време на разпит, откакто проверяващият служител на реда е трябвало да излезе от стаята, с цел да окаже методическа помощ на собствен сътрудник, а различен чиновник на реда е трябвало да го следи. Тогава Емил излязъл от стаята, минал край постовия служител на реда и напуснал полицейското ръководство. Издирването му е почнало незабавно, само че към момента не е открит.
Мъжът е с голям брой присъди. Последно е откраднал дамска чанта с портфейл с 200 лева, откакто влезнал в непознато жилище. В чантата имало и дебитна карта със записан ПИН код, което го улеснило да изтегли 200 лева Кражбата е била осъществена през 2018 година, само че е бил арестуван за нея преди дни. Сега още веднъж го търсят. Обявен е за общодържавно търсене. Издадена е и заповед за овакантяване на страната.
В Областната дирекция на полицията в Разград е почнала вътрешна инспекция по случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР