28-годишният британец Том Аспинал (11-2) поиска да се бие с

...
28-годишният британец Том Аспинал (11-2) поиска да се бие с
Коментари Харесай

Британски боец изчетка Багата и поиска да се бие с него

28-годишният британец Том Аспинал (11-2) изиска да се бие с Благой Иванов (18-4-1), написа вестник " Тема спорт ". Той си пожела мач с Багата, откакто реализира четвъртия си следващ триумф в осмоъгълника на UFC в тежка категория. Роденият в Манчестър войник нокаутира Сергей Спивак (13-3) в неделя заран, след което прикани организацията да му обезпечи по-стойностен съперник.

“Искам борба с някой, който е към мен в ранглистата. Вярвам, че би трябвало да си заслужа в действителност дуел за купата, а не да ме “бутат” поради известност. Един публицист ме интервюираше и предложи Благой Иванов - това е среща, която бих изиграл на драго сърце. Той е устойчив и го почитам доста за това. Той е доста, доста твърд. Искам да видя по какъв начин силата и скоростта ми се опълчват на някого като него”, съобщи Аспинал.

Багата се възвръща от поредна интервенция на коляното. Той не е бил в осмоъгълника от май месец предходната година, когато загуби по много противоречив метод със съдийско решение от Аугусто Сакай (15-3-1).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР