28-годишната риалити звезда Фара Ейбрахам е привлякла огромен брой последователи

...
28-годишната риалити звезда Фара Ейбрахам е привлякла огромен брой последователи
Коментари Харесай

Известна блогърка се опозори с публикуван кадър /снимки/

28-годишната риалити звезда Фара Ейбрахам е привлякла голям брой почитатели на страницата си в Инстаграм, където разгласява много разголени фотоси. Една от последните й фотоси, обаче, разгневи почитателите й, вместо да ги зарадва. Известните хора би трябвало да бъдат изключително деликатни, когато демонстрират живота си. Фара има 2,2 милиона почитатели в Инстаграм, където измежду провокативните фотоси можете да намерите и фотографии, на които е с 10-годишната си щерка.
Но в последно време, наподобява, че блогъръката е решил да комбинира наличие за родители и възрастни. Фара разгласява фотография, на която театралничи в халат до прозореца. На фрагмента се вижда, че гърдите на блогърката са разголени. Към фотографията тя прибавя „ майка на младеж “ и „ родителство “. И точно това е, което почитателите не могат да й простят, тъй като излиза наяве, че въпросният кадър е изработен в наличието на щерка й.
Феновете атакуват блогърката, като означават, че сходни фотоси са несъответствуващи, когато става въпрос за деца, написа Yahoo.
Последователите я питат дали щерка й я снима и я назовават "ужасна майка ". "Най-лошата майка за всички времена! " "Дъщеря ви ли е направила тази фотография? " "Защо пишете "родителство "? Нима за вас сходно театралничене значи да сте родител?! " Това са единствено част от гневните мнения в профила на блогърката.
Фара Абрахам стана известна с присъединяване си в телевизионното предаване "Бременна на 16 ", а по-късно пусна автобиография си „ Моята тийнейджърска фантазия завърши “, където тя приказва за проблемите на тийнейджърската бременност, гибелта на татко си и гибелта на любовника си. Сега Фара сама отглежда щерка си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР