28-годишна мадама подлуди полицията, като накара ченгета да я преследват

...
28-годишна мадама подлуди полицията, като накара ченгета да я преследват
Коментари Харесай

Див екшън! Ченгета в бясна гонка с млада мадама – беглец от закона

28-годишна кокона подлуди полицията, като накара ченгета да я преследват с патрулката си и да я търсят из цяло село, научи BulNews.bg.
Случката е станала през вчерашния ден в Крива бара, община Козлодуй. По време на профилирана интервенция полицейски чиновници забелязали на улица в селото лек автомобил „ Рено Меган “, без сложени регистрационни табели. При подадени светлинен и звуков сигнал за прекъсване, лидерът не спрял, а натиснал до долу педала на газта.
Ченгетата се качили в патрулката и почнали да гонят беглеца. Той обаче с съумял да се отърве от тях, като тръгнал по земен път отвън селото.
Служителите на реда се отказали да гонят джигита, само че почнали да го търсят къде ли не из цялото село. Малко по-късно същия ден колата е видяна още веднъж. Униформените останали шокирани, като видели зад кормилото младата жена. Още по-фрапираща била справката в масивите на КАТ, която посочила, че това не е първото сдърпване със закона на мадамата. Тя нямала брошура, само че това не й пречело да кара и към този момент била глобена за същото действие.
На джигитката са формирани 3 акта по Закона за придвижване по пътищата и е арестувана за 24 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР