27 Май Sony започва да проучва нови подходи към пазара

...
27 Май Sony започва да проучва нови подходи към пазара
Коментари Харесай

Sony обръща поглед към мобилните игри

27 Май
Sony стартира да изследва нови подходи към пазара на мобилни игри, обмисляйки варианти за даване на опцията първокласните заглавия за PlayStation да доближат до потребителските смарт телефони.

В стратегически документ изпълнителният шеф на Sony Interactive Entertainment - Джим Райън - декларира, че компанията изследва способи да доближи до милиони геймъри посредством мобилни устройства. " Обмисляхме по какъв начин играчите се любуват на нашето наличие и към този момент имаме прочут триумф с опити с мобилни игри и приложения, които дават по-голям избор на геймърите ", изяснява Райън. Изпълнителният шеф отбелязва още, че PlayStation разполага с " голям азбучник " от разнородни заглавия на игри, които могат да бъдат пригодени за смарт телефони, дружно с варианти за въвеждане на някои от своите франчайзи на мобилния пазар.

Райън показва неотдавнашния ход за придобиване на миноритарен дял в услугата Discord като доказателство за възходящо доближаване сред връзките и развлеченията, добавяйки, че отзивите на потребителите демонстрират " предпочитание за разширение на обществения аспект на игрите ".

Предишни опити на Sony в региона на мобилните устройства включват PlayStation Mobile, която оферираше сертифицирани игри за Android до 2015 година, и основаването на ForwardWorks за доставка на заглавия на PlayStation в Азия.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР