27-годишната Холо Батчър от Графтън в щата Нов Южен Уелс

...
27-годишната Холо Батчър от Графтън в щата Нов Южен Уелс
Коментари Харесай

Ако четете това, тя вече е мъртва! Красавицата Холи каза на целия свят кои са ценните неща в живота преди смъртта си

27-годишната Холо Батчър от Графтън в щата Нов Южен Уелс умря в четвъртия ден на 2018 година от рак. Трогателното ѝ писмо до целия свят не може да остави безучастен даже и най-големия песимист с каменно сърце.
27-годишната Холо Батчър умря на 4 януари след дълга и тежка битка с рака, само че преди този момент тя помоли своите родственици на разпространят във Facebook писмо, което тя е написала до целия свят. Посланието на момичето незабавно станало извънредно известно и поразило тъкмо в сърцето десетки хиляди хора по зялата планета, написа в. Daily Mail.

Холи е умряла от сарком на Юинг (един от най-агресивните тумори). Няколко часа по-късно родителите ѝ популяризирали нейното писмо. В него момичето приканва хората да живеят нравствен живот, да не са плебеи на материалното, да се радват на дреболиите и да не обръщат внимание на битовите проблеми. Все отново, по думите ѝ, на фона на целия живот те са просто оскъдни. " Не би трябвало да се обръща внимание на всичките тези безсмислено стресове в живота, като тапите по пътищата и болките в корема. Те са толкоз нищожно, когато погледнете на живота като цяло. Поемете си надълбоко пресен въздух, погледнете небето... ", написа в писмото на Холи.
" Помислете си какъв брой хубаво е, че дишате ", се споделя още в него.
В своето писмо Холи също приканва да не се губи време в шопинг по време на уйкенда и в търсене на най-красивото селфи за обществените мрежи. " Истинските, живите моменти могат да бъдат изживени и без пари. Те няма да ви се случат през екрана на ваия телефон. Животът не е предопределен за това, да се живее през екрана на телефона и да се вършат идеалните фотоси ", споделя в писмото си още Голи.

В писмото си Холи също признава, че тя доста любов живота и не желае да умира. " Само на 27 години съм. Обичам толкоз доста живота. Не желая да загивам. Хората не помниха, че животът е нежен, драгоценен и непредсказуем. Всеки ден е подарък, а не право ", споделя Холи.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР