27-годишна телевизионна водеща от Хонконг загина при пожар в дома

...
27-годишна телевизионна водеща от Хонконг загина при пожар в дома
Коментари Харесай

Красива телевизионерка изгоря жива, докато спасява родителите си

27-годишна телевизионна водеща от Хонконг почина при пожар в дома си, спасявайки родителите си от сигурна гибел. Трагичният случай е станал при започване на ноември. В 4 часа сутринта в жилището на Зен  Ингсин избухнал пожар. Красивата водеща първа реагирала на изключителната обстановка.

``
реклама

Тя се хвърлила да буди родителите си и направила всичко по силите си, с цел да избави живота им. На мястото бързо пристигнали пожарникари. По това време обаче огънят бушувал със страшна мощ. Огнеборците съумели да спасят родителите на Зен, само че когато се върнали за нея, било прекомерно късно. Младата жена била издъхнала, написа Worldofbuzz, представен от Блиц. Родителите на водещата са приети в болница. Полицията проверява аргументите за пожара. Колеги, другари и фенове на Ингсин са шокирани от новината за трагичната й гибел. Тя била фаворитка на феновете и обожавала своята работа. А феновете напряко я обожавали поради миловидната й осанка и радостен манталитет.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорум


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР