27-годишен мъж задигна чантата на момиче в района на Централна

...
27-годишен мъж задигна чантата на момиче в района на Централна
Коментари Харесай

Три кражби със сериозни суми за денонощие в Пловдив

27-годишен мъж отмъкна чантата на момиче в региона на Централна гара. В отнетата принудително чанта имало сума от 300 лв.. Очевидец става очевидец на кражбата и незабавно подава сигнал на тел. 112. След идването на полицейски екип и органзираните издирвателни и заградителни дейности причинителят е хванат.
Прочетете още
В изискванията на необходимост е претърсено населявано от мъжа жилище в регионалния град, където чиновниците намерили и иззели няколко сгъвки със суха зелена тревиста маса, за която се допуска че е наркотично вещество. Предстои експертна информация да посочи типа и количеството му. Срещу мъжа е формирано досъдебно произвеждане.

Почти същата сума е откраднал и 19-годишен димитроврадчанин, само че под формата на храна. Той бе арестуван за кражба от комерсиална верига в Пловдив. Клиентът е решил да „ напазарува ” кашкавал, без да го заплати.

Междувременно  за посягане от улични машини за топли питиета са обвинени трима 19-годишни младежи в централната част на Пловдив. След бързи дейности на криминалистите от Второ районно управление (на МВР) причинителите били хванати, а в хода на работата станало ясно, че малко преди този момент те са откраднали над 100 лв. от такава машина на прилежащата ул. „ Иван Вазов “.

Допълнително са събрани доказателства, че в събота единият от младежите работил независимо и лишил към 300 лв. от различен автомат на ул. „ София “. Работата по документиране на случаите продължава.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР