27-годишен българин подгони и прегази моторист в холандския град Хага

...
27-годишен българин подгони и прегази моторист в холандския град Хага
Коментари Харесай

Българин с Мерцедес подгони и блъсна холандец със скутер в Хага /снимки/

27-годишен българин подгони и прегази моторист в холандския град Хага в събота вечерта при спор на пътя, оповестява Bg-voice.com.
35-годишният мъж, който съгласно негова другарка се прибирал от работа, бил леко блъснат от "Мерцедес "-а на българина. Вместо схващане обаче, се стигнало до пикантен скандал. Тогава холандецът си свалил каската и счупил страничното стъкло на немското возило. Младият българин не издържал и изскочил от колата с концепцията да набие агресора. Холандецът обаче се качил на скутера си и потеглил.
Това не отказало българина, който го подгонил с колата си. Минал на червен светофар, дал крепко газ и го блъснал с все мощ откъм гърба. Според очевидци, измежду която е и Натали, младо момиче, което станало очевидец на грозната преживелица, мотористът изхвърчал няколко метра след удара и паднал на асфалта. В резултат на това има счупени китки, счупени прешлени и голям брой натъртвания по цялото тяло.
"Никой не реагира. Най-странното е, че до водача имаше бременно момиче, само че той не се тормози от това и прегази индивида ", споделя Натали.
От полицията в Хага споделиха, че българинът е задържан за съзнателно породения случай.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР