26-годишният Георги Николаев Георгиев не желае да разговаря с медиите

...
26-годишният Георги Николаев Георгиев не желае да разговаря с медиите
Коментари Харесай

Насилникът Георги - разведен с дъщеричка

26-годишният Георги Николаев Георгиев не желае да беседва с медиите - това стана ясно през днешния ден, откакто кореспондент на " 24 часа " посети къщата в старозагорското село Братя Кунчеви, където той живее с родителите си. Вътре очевидно имаше хора, само че никой не излезе да беседва макар настоятелните предложения. 

Мъжът е обвинен по досъдебното произвеждане по случая с пребито и обезобразено 18-годишното момиче от Стара Загора, само че е на независимост, без да му е наложена каквато и да е мярка за неотклонение. Близките настояват, че лекарите създали 400 шева по тялото на тийнейджърката, с цел да зашият 21-те рани, които й били нанесени с макетно ножче. Душманинът й рязал и косите й до голо с машинка за подкастряне.

Познати на Георги го разпознаха на фотографията, за която във Facebook се твърди, че е неговата.

Интересно е, че всички заедно споделят, че Георги бил положително момче и че са сюрпризирани от стореното, само че в това време избират да мълчат и да не приказват за него пред публицисти. Мъж, който се показа за негов другар, само че също не си сподели името, показа, че не може са повярва, че това е станало, а и самият Георги отрекъл пред него да го е направил.

Познават мъжа и в прилежащото село Подслон. Търсели го за подпомагане, в случай че животни на татко му влязат в техни ниви. 

Младият мъж бил охранител на дискотека и упражнявал бойни изкуства. Помагал и за фамилния бизнес. Баща му Николай, прочут в региона като Пържолата, гледа животни, най-много коне, е майка му работела в селската поща. За конете стана ясно още от пътната врата, на която е закована подкова - може би за благополучие.

Изявявал се като националист, въпреки че българският трикольор пред къщата му е раздран на линии.

Георги е разграничен с майката на детето си, от която имал дъщеричка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР