26-годишната Джулия Монако от Мелбърн има невероятен късмет. Младата жена

...
26-годишната Джулия Монако от Мелбърн има невероятен късмет. Младата жена
Коментари Харесай

Тя успя три пъти да измами смъртта! Историята на Джулия, която преживя атентатите в Лондон, Париж и Барселона

26-годишната Джулия Монако от Мелбърн има необикновен шанс. Младата жена се оказва три пъти в центъра на отблъскващ гнет, само че всякога съумява да се измъкне невредима. Преживяла е офанзивите в Лондон, Париж и Барселона.

Когато Джулия взема решение да предприеме дълго странствуване из Европа, не допуска, че това ще я вкара в центъра на събитията и на три пъти ще изпита шанса си. През юни тя остава затворена в лондонското метро, което е тогава е затворено от ограничения за сигурност поради терористичната офанзива на моста Лондон Бридж. На метри от нея умират осем души, а десетки са ранени.

Три дни по-късно австралийката е в Париж и още веднъж се оказва в центъра на събитията. Тогава тя се намира напълно покрай катедралата Нотърдам, когато служителите на реда прострелват мъж, атакувал един от пазачите с чук, крещейки – това е за Сирия!

Вчера Джулия е дружно с приятелки в магазин на многолюдната улица Ла Рамба, когато терористите нападат.

Заедно с тях тя вижда през витрината по какъв начин уплашени хора бягат, с цел да спасят живота си. Управата на магазина затваря вратите, до момента в който хората извън тропат, с цел да ги пуснат вътре.

„ Всичко стана за елементи от секундата. Хората изпаднаха в суматоха, тичаха, с цел да се спасят, плачейки и крещейки. Натикаха ни в задната част на магазина и ни споделиха да не вървим до прозорците и да легнем на земята “, разкрива прекарванията си австралийката пред Дейли мейл.

Тя съумява да се отърве от терористичната офанзива и този път без пострадвания, само че със мощна нерешителност. Независимо от всичко Джулия твърди, че ще продължи пътуването си из Европа и няма желание към този момент да се прибира у дома.

„ Не желая да се върна у дома. Искам да остана тук и след всичко претърпяно. Няма да им разреша да вкарат в сърцето ми боязън. Имам желание да посетя всички места, които съм възнамерявала “, споделя смелото момиче.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР