26-годишна бургазлийка, шофирала Ауди А 4, с бургаска регистрация, е

...
26-годишна бургазлийка, шофирала Ауди А 4, с бургаска регистрация, е
Коментари Харесай

Няма такава наглост! 26-годишна бургазлийка с 2 изцепки за 5 часа!

 26-годишна бургазлийка, карала " Ауди А 4 ", с бургаска регистрация, е арестувана два пъти в границите на няколко часа за шофиране след приложимост на метамфетамин и канабис. Това оповестиха от пресцентъра на полицията. И допълниха:

Първият от тях е на 8 април към 16.50 часа в региона пред хотел " Диамант " в Слънчев бряг, когато чиновници от Районно ръководство - Несебър открили, че по време на осъществяваната инспекция бургазлийката, движеща се с автомобила си от Свети влас към Несебър, била мощно притеснена и със забавени реакции.

Тестът за приложимост на наркотични субстанции бил позитивен за канабис и метамфетамин. Жената отказала да даде кръв за химичен разбор. Табелите на управлявания от нея автомобил са свалени, а след полицейско задържане, бургазлийката е освободена. По случая е  образувано бързо произвеждане.

Няколко часа по-късно - към 22.00 часа в региона на кръговото кръстовище на входа за кв. " Сарафово " чиновници от Пето районно ръководство спрели автомобила на 26-годишната бургазлийка, движещ се без регистрационни табели, като лидерката още веднъж е тествана за приложимост на опиати.

Тестът още веднъж бил позитивен, само че този път дамата дала кръв за химичен разбор. Същата е арестувана за период до 24 часа. По случая  е формирано бързо произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР