26 000 нарушения за две седмици е отчела контролната камера

...
26 000 нарушения за две седмици е отчела контролната камера
Коментари Харесай

Само за 2 седмици: 26 000 нарушения е отчела камерата на бул. Сливница, където загинаха Ани и Явор

26 000 нарушавания за две седмици е отчела контролната камера на столичния бул. " Сливница ". Тя беше сложена след съдбовната злополука, лишила живота на Ани и Явор.

Вече 35-и ден поданици на региона и близки на починали в произшествия стачкуват на мястото на случая. Според тях не се взимат действителни ограничения за войната по пътищата. Затова и през днешния ден бул. " Сливница " е блокиран.

Най-високата регистрирана скорост е 167 км/ч, при ограничаване от 50 км/ч. Хората са безапелационни, че митингите им ще продължат, до момента в който не видят действителни ограничения на пътя.

От инициативния комитет упорстват за среща с новия министър на вътрешните работи Калин Стоянов, с цел да му показват тяхната стратегия и концепциите си за ограничение на войната по пътищата:

- Това е плод на високо построеното възприятие на безотговорност у хората, неуважение на човешкия живот и по тази причина сме тук, с цел да продължим с нашата неотстъпчивост и хората да си дадат сметка, че тези безумия по пътищата би трябвало да спрат.

- От името на инициативния комитет желая да призовем новия министър на вътрешните работи за среща. Ние ще отправим посредством парламентарния надзор и посредством депутати въпроси и питания по отношение на пътната конюнктура и ограниченията, които ще бъдат подхванати. Бихме желали да проведем среща и с него по отношение на оперативната работа на служителите на реда - по какъв начин тя може да се усъвършенства. Ние сме отсреща с хрумвания и помощ.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР