25 отбора се включиха в четирите възрасти на силния детски

...
25 отбора се включиха в четирите възрасти на силния детски
Коментари Харесай

25 отбора се включиха в силния турнир по футбол за деца във Варна. Вижте призьорите

25 тима се включиха в четирите възрасти на мощния детски футболен шампионат във Варна.

``
реклама

Домакин бе локалният клуб Шампиони със съдействието на Зоналния съвет на БФС, Министерството на младежта и спорта и дирекция “Спорт ” към общината.



Събитието е част от “Варна – европейски град на спорта 2019 ” и се провежда по програмата на ММС " Децата и спортният клуб ". Мачовете се играха на терените на Грандхотел " Варна ", " Спорталас " и " Хаджиев Спорт Център ".



При най-малките (родени 2011 г.) първенец стана тимът на Дунав (Русе), следван от столичния БГ Барса и Звездичка (Бургас). Тук за най-полезен играч бе определен Владимир Христов от Дунав.



При една година по-големите (родени 2010 г.) първи още веднъж станаха русенци, следвани от Левски и МФК Тича (Варна). MVP тук е Мехмедов от Дунав.



При родените 2009 година №1 е тимът на Левски, за който би трябвало да се означи, че разчита на гении, които са с една година по-малки, т.е. 2010. Втори в тази възраст е Дунав, а трети - тимът на домакините ДФК Шампиони. Алекс Стоилов от Левски пък сграбчи самостоятелния приз в тази възраст.



Турнирът за набор 2008 бе извоюван от единствения задграничен отбор - Шериф (Тираспол, Молдова). Втори тук е Свиленград, а Шампиони е трети. Най-полезен играч стана Веселин Попов от Свиленград.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР