25 Май Компанията за киберсигурност Acronis дари 100 книги на

...
25 Май Компанията за киберсигурност Acronis дари 100 книги на
Коментари Харесай

Acronis дари книги на училище във Велинград по случай 24 май

25 Май
Компанията за киберсигурност Acronis подари 100 книги на Иновативно приблизително учебно заведение " Св.св. Кирил и Методий " във Велинград по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност. От книгите ще имат опция да се възползват повече от 760 ученика.

Сред създателите, чиито произведения са включени в дарението, са Джералд Даръл, Рик Риърдън, Иван Вазов, Екзюпери, Виктор Пасков, Йордан Радичков, Георги Господинов, Майк Хорн, Бойко Рангелов, Й.К. Роулинг и други.

" Образованието е най-важната част от живота на учениците, " сподели Ани Василева, Директор на Иновативно приблизително учебно заведение " Св. Св. Кирил и Методий ". " То им дава чудесна опция да развият своите умения и капацитет в вярната посока, с цел да реализиран своите цели, фантазии и упоритости. "

Според Acronis, всички бедствия в международен проект в огромна степен са резултат от неналичието на познание. От там са уверени, че знанието би трябвало да бъде леснодостъпно за всички, с цел да се оправят по-добре със актуалните провокации, а образованието да се употребява като инструмент за смяна на живота или отбягване на сложни обстановки.

" Образованието оказва помощ на нациите да пресечен цикъла на беднотия, да станат по-ефективни и да покачат самооценката си ", споделя Пламен Тошев, Управляващ шеф, Акронис България. " Ние имаме вяра, че знанието дава опция на децата да следват и да сбъдват фантазиите си. Ето за какво взехме решение да допринесем и да подкрепим това новаторско учебно заведение. "

Иновативно приблизително учебно заведение " Св.св. Кирил Методий " е със 130-годишна история и доста обичаи. Мисията на учебното заведение е да помога на учениците да съумяват, да се развиват, да печелят, да учат и да израстват. Десислава Димитрова, старши преподавател по информатика и осведомителни технологии в " Св. Св. Кирил и Методий ", неотдавна завоюва премия в състезанието на Българската асоциация по осведомителни технологии " Дигитални новатори в образованието ". Г-жа Димитрова е впечатлила журито със своята отдаденост, професионално отношение, сърдечност и поддръжка за възпитаници, родители и сътрудници.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР