25 годишният юбилей на най-продаваната майонеза в България бе увенчан

...
25 годишният юбилей на най-продаваната майонеза в България бе увенчан
Коментари Харесай

Майонеза „Краси” изпраща своята рекордьорска година

25 годишният празник на най-продаваната майонеза в България бе увенчан с място и в „ Книгата на Рекордите на Гинес”.

Екипът на „ Краси” съумя да изпълни гигантска кофичка, с повече от 200 кг майонеза на специфична гала в зала „ Ларго”, пред арбитър Ана Орфорд от Гинес. Кофичката, тъкмо 1 000 пъти по-голяма от оригинала, събра 221,4 кг.

За първи път в света производител на майонеза прави сходно достижение, това е триумф не просто за един потвърден артикул, а и за България сподели госпожа Орфорд от Гинес.

Тя похвали организацията на това комплицирано събитие и акцентира, че са спазени извънредно високите стандарти на Гинес при опити за рекордни достижения в целия свят. Г-жа Орфорд акцентира, че „ Краси” е топ артикул, който заслужава висока оценка.



През отиващата си 2019 година „ Краси” получи и най-ценната премия, тази на потребителите.

За 5 поредна година тя бе посочена за „ Любима марка” в единствената потребителска ранглиста у нас. Инициативата е израз на потребителските желания към даден бранд в разнообразни браншове. И не просто на желанията, а на една същинска прочувствена обвързаност към съответни марки, които в случай че изчезнат, биха ни липсвали. „ Любимите марки “ се избират само посредством гласоподаване от страна на крайните консуматори.



В края на ноември „ Краси” бе посочена от световната организация Superbrands като изключителна комерсиална марка, която се откроява и господства над всички останали в границите на националния пазар

Поради тази причина марката бе включена в известната Библията на брандинга, представяща актуалните постижения на част от най-силните марки в страната.

Изданието споделя за четвъртвековното битие на Фабрика за майонеза „ Краси”, за постигнатите триумфи, за социалноотговорните дела на компанията, за пътя, по който „ Краси” се трансформира в артикул различим, емблематичен и обичан на българския консуматор.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР