25-годишният син на собственика на Софауто Тони Златков - Адриан

...
25-годишният син на собственика на Софауто Тони Златков - Адриан
Коментари Харесай

Арестът На Иво Ториното Беше Само Началото! Вижте Само Кого Още Закопчаха За Отвличането На Адриан! Цялата Схема Лъсна, Тони Златков Е

25-годишният наследник на притежателя на " Софауто " Тони Златков - Адриан бе похитен на 30 август м.г. и след 12 дни в плен бе освободен от похитителите и оставен на пътя София-Самоков жив и здрав. По-късно бащата призна, че е водил една седмица договаряния и е платил откуп.

Ролята на Ивайло Борисов и на втория упрекнат Мартин Марков в отвличането на младия мъж е, че са обезпечили коли с марки " Опел " и " Шкода " на похитителите. Останалите двама обвинени имали отношение към СИМ-картите, с които се е поддържала връзката сред похитителите и бащата Тони Златков.

В постановлението за покачване на обвиняванията пишело, че четиримата са помагали на други към момента незнайни по делото лица, сподели юрист Тодорова. Тя изясни,че в границите на вчерашната акция, предшествала арестите, са били разпитани 40 души - хора, купували коли от автокъщата на Тони Златков, както и познати на Ивайло Борисов - Ториното.

Сред разпитваните е бил и Златомир Иванов-Баретата, само че единствено като очевидец, посочи Тодорова, която е и негов бранител.

" Не може господин Иванов да дава отговор, даже и да приемем и изключим сега Ивайло Борисов, за всичко, което се случва в тази страна. Г-н Иванов си има бизнес, който си го ръководи. Да, несъмнено престъпно проявен е. Да, несъмнено осъждан е, само че не може за всяко по-тежко закононарушение да се спряга господин Иванов ", безапелационна бе адвокатката.

До момента публична информация за арестите на четиримата и повдигнатите им обвинявания няма нито от Министерство на вътрешните работи, нито от прокуратурата.

Бащата на Адриан - Тони Златков заяви пред Нова телевизия, че познава Ивайло Борисов -Ториното, тъй като е идвал в автокъщата му да оглежда коли. Засега Златков не е известен от полицията, че има арестувани за отвличането на сина му.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР