25-годишният мъж, който уби родителите си, по-малкият си брат и

...
25-годишният мъж, който уби родителите си, по-малкият си брат и
Коментари Харесай

Убиецът от Нови Искър опитал да прикрие следите си след престъплението

25-годишният мъж, който умъртви родителите си, по-малкият си брат и баба си в Нови Искър, е опитал да прикрие следите на закононарушението. Това сподели на брифинг пред Министерство на вътрешните работи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши комисар Георги Хаджиев.
Все още не е осъществена експертиза и няма информация по кое време тъкмо младият мъж е протегнал ръка на фамилията си. Убийството е осъществено с секира, която е открита на мястото на закононарушението.
Стана ясно, че не от дълго време младият мъж е бил на обзор в психиатричен кабинет - сред 20-15-2018 година Няма обаче данни за същинско заболяване, т.е. той не е диагностициран.
Няма данни и арестуваният мъж да има престъпни регистрации, както и да е бил наркотичнозависим. Установено е, че е незает.
Директорът на Столичната полиция Георги Хаджиев даде още детайлности по случая.
За закононарушението се е схванало откакто сътрудници на бащата на килъра, който е работел във военно отделение на Министерството на защитата, го потърсили, защото мъжът не е отишъл на работа втори ден. Хората идват на място, вратата им отваря 25-годишният мъж и, във очевидно несъответстващо положение, декларира, че родителите му са на заравяне в Пловдив.
В следствие обаче от къщата се чуват мобилните им телефони, екипът на Военна полиция влиза в къщата и открива четирите натрупа.
В началото на януари 2018 година Нови Искър беше разтресен още веднъж, тогава от шесторно ликвидиране. Бяха убити татко, наследник, доведена щерка, приятелят ѝ и баба ѝ с по няколко патрона. В бунар на километри от къщата беше открита убита и майката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР