25-годишен охранител на строежа на новото Народно събрание в бившия

...
25-годишен охранител на строежа на новото Народно събрание в бившия
Коментари Харесай

Откриха мъртъв охранител в бившия Партиен дом

25-годишен охранител на градежа на новото Народно заседание в някогашния Партиен дом беше открит мъртъв. Той потегля за нощна промяна в петък следобяд и от този момент околните му нямат контакт с него. Впоследствие мъжът е открит мъртъв в шахта на строителния обект.

Близките му се чудят, какво се е случило и имат подозрения .

„ Научих за случая на 7 юли, събота. Той отиде на работа на 6 юли, а на идващия ден ние се усъмнихме, че нещо не е наред, тъй като телефоните му даваха свободно, а той не отговаряше. Свързахме се с неговия шеф и той даде обещание да ревизира какво е станало.

Когато отиват на място, го намират паднал в шахта. Ние обаче не знаем нито в какъв брой часа това е станало, нито по кое време са го намерили.

И до този миг нямаме информация къде е закаран натрупа. Никой от полицията не ни е уведомил ”,

бясни за предаването „ Здравей, България” по NOVA Катя Величкова, вуйна на починалото момче.

„ На този обект той върви единствено нощни смени. Разбрах, че когато случаят е станал, той е бил самичък на промяна. Освен с работодателя, с никого другиго не сме разговаряли”, сподели още Катя Величкова.

„ За мен,

с цел да не ми се обади полицията значи, че аз не живея в тази страна .

Имахме връзка единствено с директния му шеф, друга връзка нямахме. Не мога да схвана там няма ли камери, няма ли осветяване. Имаме подозрения, че може и нещо друго да е станало, а не трудова акцидент “, прибавя дамата.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР