25-годишен мъж от Айтос загина при адско меле на пътя

...
25-годишен мъж от Айтос загина при адско меле на пътя
Коментари Харесай

Огромна трагедия край Бургас: Млад айтозлия загина след зверска катастрофа, трупът му лежи под гумите на камион

25-годишен мъж от Айтос почина при адско меле на пътя край бургаския кв. " Втерен ". След зверския удар мъжът изхвърчал от колата си „ Хюндай Акцент ” и е прегазен от камион. Гледката на мястото е ужасяваща, като трупът към момента е под транспортното средство. На мястото има и пожарна, оповестява " Флагман ".

Младият водач опитал да изпреварва, само че при прибиране в личното си платно, изгубва ръководство над автомобила и излизайки настрана, се блъска независимо в крайпътно дърво. От удара 25-годишният мъж изхвърча от купето на автомобила си и падайки на пътното платно е прегазен от изпреварения товарен автомобил. Въпреки, че лидерът му е направил всичко допустимо да спре „ МАН”-а, 25 годишният айтозлия умрял.



Към момента придвижването в пътната права, където е сбъднат тежкият случай, е отчасти затруднено, като пътния трафик се контролира от чиновници на бранш „ Пътна полиция”.

Загиналият е от Айотс, споделя се Велизар. Мъжът пътувал по корабите и през по-голямата част от годината отсъствал от вкъщи си.



Велизар се прибрал преди към седмица от дълъг автобус, с цел да отпразнува раждането на първата си рожба. Днес трябвало да отиде до Бургас, с цел да попълни някакви документи и след това бързал да се прибере при фамилията си, когато не съумял да реши добре момента на изпреварване и се забил в крайпътно дърво.



Младият мъж евентуално е карал без колан своя „ Хюндай Акцент”, тъй като изхвърчал от колата и приключил под гумите на камиона, който опитал да изпревари.



На мястото на злополуката има близки на Велизар. Хората ридаят неутешимо над размазания мъртвец на айтозлията, който стои много време сред големите колела на камиона.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР