24chasa.bgКадър: Facebook/Иво Божков (Yvo Bojkov)Протестите, джебчиите и таксиметровите шофьори в

...
24chasa.bgКадър: Facebook/Иво Божков (Yvo Bojkov)Протестите, джебчиите и таксиметровите шофьори в
Коментари Харесай

Лондон към британците: В България се пазете от протести, джебчии и таксиджии

24chasa.bg

Кадър: Facebook/Иво Божков (Yvo Bojkov)

Протестите, джебчиите и таксиметровите водачи в Слънчев бряг - за тези три рискове английските управляващи предизвестява жителите си, които възнамеряват пътешестване до България. Това излиза наяве от формалния държавен уеб страница на Обединеното кралство в секцията „ Съвети за пътуващите в чужбина “, представен от Би Ти Ви.

Подобна информация има и за други страни, като задачата е английските жители да са осведомени с какви проблеми могат да се сблъскат при вероятно пътешестване.

За България се прецизира, че има рестрикции, а полетите са лимитирани. Пише, че британците не подлежат на карантина, само че при връщането си във Англия - подлежат на 14-дневна самоизолация.

Протестите в България

Британските управляващи обръщат особено внимание на антиправителствите митинги у нас и предизвестяват, че те би трябвало да се заобикалят, тъй като може да се стигне до ескалация на напрежение. Посочват, че демонстрации се организират най-често в центъра на София и към постройката на Президентството.

Джебчиите

Обръща се особено внимание на джебчиите и честите обири на чанти в огромните градове и морските курорти. Предупреждават, че сходни произшествия се случват в рейсове, влакове и оживени улици. " Наблюдава се нарастване на кражбите в рейса от Несебър до Слънчев бряг ", допълват английските управляващи.

Таксиметровите водачи

Британските управляващи показват, че постоянно получават сигнали за грабежи и неприятно отношение към туристите от таксиметровите водачи в Слънчев бряг. Предупреждение има и за такситата на Летище София, като се показва, че част от тях не са лицензирани и имат повишени цени.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР