24-годишният Начо Пантелеев, който смля с мощен мерцедес голфа на

...
24-годишният Начо Пантелеев, който смля с мощен мерцедес голфа на
Коментари Харесай

Начо, който уби на пътя Ферарио Спасов, се криел от страх, заплашвали го

24-годишният Начо Пантелеев, който смля с мощен мерцедес голфа на треньора Ферарио Спасов и го умъртви на място, получавал закани по телефона и в обществените мрежи. Затова не желае да демонстрира лицето си и се мъчи да резервира от гласност фамилията си. 

" Не е подавал сигнал. Споменали сме, че има такива. Той схваща, че са вследствие на афект и публичните настройки в резултат на случая. Не търси някаква отбрана или наказателна отговорност от някого, просто го споделя като факт, сподели постове в обществените мрежи и гледа да се изолира ", сподели пред " 24 часа "   юристът му Венцислав Фоти.

В четвъртък следобяд виновникът за нещастието с футболния експерт самичък поискал да даде спомагателни пояснения в полицията. Изложил своята версия за случилото се в събота вечерта, която се разграничава от хипотезата, че ударът е станал при опит за изпреварване. " Той не е възприел колата на Ферарио Спасов. Неговият спомен за злополуката е, че тя се случва по напълно различен метод. Не помни самия удар. Пантелеев изложи и обстоятелства, които съгласно мен обуславят и негова отговорност, т.е., че и той има виновност за това ПТП ", сбит бе Фоти.

Според осведомени Начо има лист предходни нарушавания по Закона за придвижване по пътищата. Освен за отвеян дирек в центъра на Лясковец, болшинството били за превишена скорост.

Както " 24 часа " писа, спортното AMG от зверската злополука с Ферарио Спасов е лизингово, само че Начо не е лизингополучателят. Семейството на мъжа, който няма никакви публични приходи, живеело чартърен в обилния парцел на основната улица в Лясковец, дори имал контракт за наем, уточни юрист Фоти.

Дима Максимова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР