24-годишният младеж, арестуван за убийството на родителите си в Благоевград,

...
24-годишният младеж, арестуван за убийството на родителите си в Благоевград,
Коментари Харесай

Студентът от Благоевград, който убил родителите си, се оказа...

24-годишният юноша, задържан за убийството на родителите си в Благоевград, е студент в ЮЗУ "Неофит Рилски ", съобщи struma.com. Възпитник на икономическата гимназия в регионалния град, Илия Априлов, е измежду познатите и запалени фитнес фанатици в града.

При разпитите се държи обикновено, признава, че е откраднал бус, само че не си спомня минутите, в които е направил убийството тази нощ, раздрусало града.

Припомняме, че мъж и жена бяха открити мъртви в апартамент на 4-тия етаж, в блок 4 на ж.к. "Ален мак ". Труповете с рани по главите били открити в една от стаите, до момента в който огнеборците гасили пожара, поради който били извикани на адрес.

Убиецът драснал клечката на жилището и избягал. Предполага се, че ги е удрял с тесла. Откраднал бус и потеглил в незнайна посока. Направил ПТП и бил арестуван, това е полицейската информация по случая.

Илия си напомня какво е правил през целия ден, само че не помни минутите на афект, в които е избил родителите си. Преди седмици татко му получил инфаркт и той се грижил за него.

Вчера бил спокоен ден, ходил за медикаменти на татко си, помагал на майка си, помни, че е откраднал кола, защото тяхната "Мазда " е заключена в гаража, само че по време на първичния разпит не е споделя нищо към убийството, по какъв начин и за какво го е направил.

Няма данни да е психологично болен, само че предстоят съществени експертизи за душевното му положение. Знае се, че е употребявал протеини за крепко тяло. Какво са съдържали те, ще провеяват специалисти. Вманичен бил да има едро и мускулесто тяло и по този начин и изглеждал - хубаво и крепко момче.

Страхувал се от Ковид и не излизал на никое място с изключение на да плува и върви на фитнес. Във ФБ страницата си преди време Априлов споделил пост за анаболите. Предполага се, че използването на сходни стимуланти са нанесли вреди на психологичното му положение, отключвайки психологично заболяване, само че никой от съседите му не споделя, че е имал психологичен проблем. Казват, че е положително и добродушно момче.

Полицаи настояват, че Илия се държал по този начин, като че ли не знае какво се е случило с родителите му, помни по какъв начин е протекъл денят му, само че не знае, че майка му и татко му са мъртви. Дали има психологично заболяване ще откриват психиатрите. Разпитите не престават.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР