24-годишната Паулина Горанов от „Игри на волята” показа, че е

...
24-годишната Паулина Горанов от „Игри на волята” показа, че е
Коментари Харесай

Нереализирана певица разби мъжете в „Игри на волята”

24-годишната Паулина Горанов от „ Игри на волята” сподели, че е същински войник.

Въпреки нежната си физика, младото момиче победи мъжете в конкуренцията за капитанското място в тима и завоюва първата борба в предаването. Блондинката безусловно размаза и капитаните на другите тимове във второто тестване и по този начин сподели на огромна част от участниците и феновете, че не трябва да я подценяват и да съдят по миловидната ѝ осанка. Паулина се оформя като главен герои в приключенското риалити, разясняват от в.„ Уикенд”.

По време на борбата за елиминация Горанов получи и пояснение в обич. Неделчо Богданов, основател на поредицата „ Българ”, призна топлите си усеща към хубавицата, която е от конкурентния тим. Аниматорът от тима на „ Бойците” е вдлъбнат до уши по капитанката на „ Приключенците”. След една от борбите той сервира красива роза на пеещата участничка и я засипа с похвали. Това много развесели двата тима, само че не тормози аниматора, който е вдлъбнат по гласовитата Паулина. Тя пъксе изчерви от жеста на Неделчо и резервира цветето като знак на почитание.

Полякинята желае да господства и да е водач - нещо, което обаче доста нервира част от останалите дами, които също желаят да изпъкват. Така се зародиха и първите интриги и злословения по адрес на русокоската, която е известна на публиката, само че от различен формат, от конкурентната Би Ти Ви.

Паулина участваше в музикалното шоу „ Гласът на България” през 2017 година Тогава тя отпадна на крачка от финала, дружно с дъщерята на Глория – Симона Загорова, Кристиян Грънчаров и дуетът на Христо и Димитър. Звездата на русокоската с естествена хубост не съумя да изгрее след шоуто и тя не се осъществя като певица, само че пък се показва чудесно в „ Игри на волята”.

Майката на Паулина е полякиня, а татко ѝ българин. Живее в България от 4 години. С пеене се занимава от 7-годишна. В Полша бележи големи триумфи, в това число се явява и на интернационалните фестивали. На един от тамошните музикални формати се явява с българската ария „ Катерино моме “ и съумява да впечатли журито и всички ѝ дават своето „ Да “. Има приключено 3-годишно образование за поп и джаз пеене. Надява се да победи в „ Игри на волята”, а премията да влага в музикална кариера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР