24-годишната Нина Добрев не страда от липса на мъжко внимание,

...
24-годишната Нина Добрев не страда от липса на мъжко внимание,
Коментари Харесай

Нина Добрев заби 40-годишен колега

24-годишната Нина Добрев не страда от липса на мъжко внимание, откакто се раздели с сътрудника си от „ Дневниците на вампира ” Йън Съмърхолдър. Холивудската звезда е оплела в мрежите си артиста Стивън Дорф, който е с 16 години по-възрастен от нея.

Нина Добрев била видяна на вечерна разходка с другари из австралийските питейни заведения на Сидни. Актрисата излязла с Натаниел Бузолик, с който играят в “Дневниците на вампира”, само че не след дълго компанията им се нараснала. Сред купонджиите бил и 40-годишният Стивън Дорф, с който малко по-късно Нина демонстрирала по-интимни връзки.

Според наблюдаващи те са напълно при започване на връзката си. Именно поради това не желаят към момента да разтръбяват връзките си. Въпреки това през въпросната вечер Нина и Стивън безусловно не се отделяли един от различен и непрекъснато си шепнели нещо. Дорф стана прочут с присъединяване си във кино лентата „ Блейд” през 1998 година По-значимите му функции са в „ Престъпник” (2008), „ Обществени врагове” (2009) и „ Войната на боговете” (2011).

Актрисата от български генезис и сътрудника є Йън Съмърхолдър се разделиха предишния май след 3-годишна връзка. Звездите от „ Дневниците на вампира” бяха измежду най-одумваните холивудски персони. След като се разделиха, Нина и Йън си останаха другари и даже на няколко пъти бяха засичани да излизат дружно. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР