24-годишната моделка на Playboy Джена Бентли се е замислила сериозно

...
24-годишната моделка на Playboy Джена Бентли се е замислила сериозно
Коментари Харесай

Надарена моделка на Playboy отсече: Намалявам гърдите си, след като ме спънаха по време на падане и паднах

24-годишната моделка на Playboy Джена Бентли се е замислила съществено да понижи гърдите си, откакто е получила контузия по време на джогинг. Гърдите ѝ изскочили от сутиена и спънали собственичката си.

Моделката описа, че е решила да поспортува, с цел да резервира своята стройна фигура. Голямата гръд обаче пречи на момичето да извършва цяла редица от извършения, по тази причина Джена избира да тича. " Беше прелестно утро. Тичах по плажа, скачайки през вълните на брега, когато ненадейно почувствах, че нещо тежко със мощ ме удари под брадата ", споделя Джена.
" Все едно, че бях нокаутирана, изгубих равновесие и паднах. Около мене нямаше никой. Тогава погледнах надолу и видях, че дясната ми гърда е изскочила от банския ", споделя още тя.
Тази трагична история е предиздвикала моделката да се замисли за внасяне на промени в живота си. При това, Джена не желае да разстройва своите фенове и ги моли да ѝ дадат съвет по отношение на гърдите ѝ. Засега мненията са спорни: някои молят момичето никога да не си скапва бюста, другите настояват, че е настъпило време за промени.
" Обичам почитателите си и фактически оценявам тяхното мнение. И аз желая гърдите ми да са огромни, само че и малко по-управляеми ", споделя Джена.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР