24-годишната Ефросина Ангелова е жената, която в средата на март

...
24-годишната Ефросина Ангелова е жената, която в средата на март
Коментари Харесай

Българка е жената, обвинила актьора Арми Хамър в изнасилване

24-годишната Ефросина Ангелова е дамата, която в средата на март упрекна артиста Арми Хамър в обезчестяване и побой. Във видеопресконференция, представящата се само като Ефи млада жена споделя смущаващи детайлности за връзката си с холивудския артист.

По думите й, през 2017 година той я е насилвал в продължение на 4 часа. Във видеото излиза наяве още, че тя е била удряна неведнъж, както и че с години е била подложена на душевен и физически тормоз от страна на Арми Хамър. Ефи споделя още, че се е страхувала за живота си и е била сигурна, че артистът ще я убие.



Всичко стартира няколко месеца по-рано, когато в анонимния профил в Instagram @houseofeffie, който към днешна дата към този момент е заличен, са качени десетки фотоси от текстови известия, изпратени от формалния профил на Хамър. В тях той насочва редица неприлични оферти, в прав текст декларира, че желае да има собствен плебей, приказва и за канибализъм.



В рамките на конференцията през март стана ясно, че зад шокиращите разкрития стои млада жена, която живее в Европа. Чуждестранни медии съумяха да открият нейните персонални профили в Instagram и Фейсбук, от които се схваща, че тя е на 24, от България и се споделя Ефросина Ангелова.

С Арми Хамър се срещат през 2016 година посредством интернет, след което стартират връзка. Ефи споделя по какъв начин първоначално артистът бил доста благ с нея, само че с времето почнал да я управлява, да я заплашва и даже удрял с бич стъпалата й, с цел да не може да върви.



Адвокат на Ефросина е Глория Олред, която представляваше американската кореспондентка Джени Суши, която заведе дело против Кубрат Пулев за целувката му след мач в Съединени американски щати през 2019 година

Арми Хамър си е партнирал с десетки известни артисти, измежду които Леонардо Ди Каприо и Клинт Истууд. Става прочут с функциите си в " Призови ме с твоето име " и " Социалната мрежа ".

Тази година трябваше да се снима в няколко кино лентата, измежду които и минисериал по сюжета от " Кръстника ", трябваше да си партнира с Дженифър Лопес и датския артист Мадс Микелсен, който размени Джони Деп във франчайза " Фантастични зверове и къде да ги открием ".



Самият Деп също имаше проблеми със закона и беше упрекнат в принуждение от към този момент някогашната си брачна половинка Амбър Хърд.

Полицията в Лос Анджелис е почнала следствие против 34-годишния Арми Хамър. Самият той отхвърля всички обвинявания. Филмовите му задължения бяха анулирани, с него прекъсна връзки и компанията, която го съставлява.



През 2020 година Хамър и брачната половинка му от 10 години Елизабет Чеймбърс сложиха завършек на браката си. Предполага се, че повода са изневери от страна на артиста. Чеймбърс, която е модел и телевизионна водеща отхвърля да е осведомена с " тъмната страна " на своя някогашен брачна половинка.



За принуждение от негова страна обаче споделя друга негова някогашна другарка - Кортни Вучекович, съгласно която култовете му са били извънредно плашещи и неведнъж е чувала закани с привкус на канибализъм.



Вучекович и още няколко дами поддържаха Ефросина и обявиха, че разказаното от нея и публикуваните известия, сигурно са достоверни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР