24-годишната британска моделка Деми Роуз разказа какво е трябвало да

...
24-годишната британска моделка Деми Роуз разказа какво е трябвало да
Коментари Харесай

Всички се подиграха на Деми Роуз как ходи в мини бикини, но истината излезе наяве и... ВИДЕО

24-годишната английска моделка Деми Роуз описа какво е трябвало да преживее по време на дефиле, поради което почитателите ѝ взеха решение, че тя не може да върви.

Наскоро в Туитър се появи видео, в което известната инста-дива показва много странна походка на стилния подиум.
Ревюто се е състояло още през юли, само че фрагментите станаха обществени едвам в този момент.

След появяването им, мнозина взеха решение грубо да се пошегуват с младата моделка, като измежду шегите има и такива, които са доста обидни.

Демо обаче схванала, че е станала обект на насмешки и решила да отговори, написа "Пийпъл ".

Момичето описа, че за нея това е много комплициран и необикновен опит.

Тя в границите на година била изгубила и двамата си родители и доста страдала от това. Моделката се била съгласила да взе участие в дефилето, с цел да се отърси от отрицателните мисли, само че начинанието ѝ се оказало безплодно.
"Да, не съм най-хубавата манекенка. Бях доста нервна: изчезна ми горнището, обувките ми бяха огромни и с доста високи за мен токове. Да не приказваме за персоналните проблеми: изгубих и двамата си родители, майка ми умря месец преди ревюто ", показа Роуз.  Фото Instagram/demirosemawby

При това Деми отбелязва, че тя изобщо не се опасява, а, в противен случай, се гордее със себе си. Все отново не всеки би имал смелостта да направи това.

Този път почитателите поддържаха момичето. Те означиха, че моделката е воин и я посъветваха да не обръща внимание на злобарите.  Фото Instagram/demirosemawby

"Исках да изляза от зоната си на комфорт, с цел да се гордея със себе си. За това бе нужна огромна храброст. Малцина са тези, които биха се решили на такова нещо ", споделя Деми.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР