24-годишен младеж от Белослав беше осъдени условно за управление на

...
24-годишен младеж от Белослав беше осъдени условно за управление на
Коментари Харесай

Засякоха пиян без книжка да прави дрифт с „Трабант”

24-годишен юноша от Белослав беше наказани условно за ръководство на бракуван автомобил без регистрационни табели, без годна шофьорска брошура и след приложимост на алкохол.
Делото завърши с реализирано и утвърдено в правосъдна зала съглашение. За всяко от действията бяха избрани обособени санкции, като подъсдимият би трябвало да изтърпи най-тежкото от тях - 4 месеца отнемане от независимост, отсрочено с изпитателен период от 3 години, оповестиха от Районния съд във Варна.
Младежът е засечен на 16 юни, предходната година по подаден сигнал от живущи в кв. „ Аспарухово “ на тел.112 за мощен звук след среднощ от форсиране на мотор и дрифтове с висока скорост по тесни улици в квартала.
Полицейски екип спрял управлявания от подсъдимия „ Трабант “ край спортна площадка, като при инспекцията се оказало, че той не има шофьорска брошура и е във очевидно нетрезво положение, а поставените табели върху колата са били издадени за друго транспортно средство.
Тестването с дрегер отчело алкохолна централизация от 1,36 промила в издишания въздух, като лидерът отказал да даде кръвна проба.
24-годишният юноша е с чисто правосъдно минало, само че неведнъж са му били съставяни актове за ръководство на разнообразни коли като недееспособен лидер.
Същевременно, в едногодишен период преди актуалното действие, той е бил глобен по административен ред с влезнало в действие наказателно разпореждане още веднъж за ръководство на МПС без нужната дееспособност. Споразумението е дефинитивно и влиза в действие незабавно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР