24 часа Марио с буса, в който умряха 9 мигранти,

...
24 часа Марио с буса, в който умряха 9 мигранти,
Коментари Харесай

Марио с буса, в който умряха 9 мигранти, е само свидетел, Луцифер мори Европа

" 24 часа "

Марио с буса, в който умряха 9 мигранти, е единствено очевидец

Мъжът карал до Бургас белия бус, в който при злополука на връщане от морския град край Пазарджик на 4 юни починаха 16-годишният водач Трайчо Димитров и 9 мигранти, е единствено очевидец по делото.

" Стандарт "

Луцифер мори Европа

Гореща вълна със страховитото име Луцифер удари половин Европа. Властите в 10 страни оповестиха червен код поради температури над 40 градуса. Жегата е най-нетърпима в Румъния, Сърбия, Босна, Хърватия, Италия и част от Полша. В Подгорица живакът закова на 42 градуса, а в Белград по обяд през вчерашния ден бяха измерени 39 градуса на сянка. Рекордните горещини провокираха пожари на Балканите, а на север от Дунав взеха втора жертва в границите на два дни. В Полша също оповестиха за умрял. Гърция, която се бори с десетки пожари, изпрати помощ на Албания, където огънят бушува на мъчно наличен терен. В България температурите също бяха доста високи - над 35 градуса. Изключително горещото време се чака да продължи и през уикенда преди леко захлаждане при започване на идната седмица и нова гореща вълна по-късно.

" Монитор "

Премиерът разпореди прекъсване на заповедта за възбрана на действия в региона на Крайморска Добруджа

Премиерът Бойко Борисов разпореди на министъра на околната среда и водите Нено Димов да спре осъществяването на заповедта, с която се не разрешават всевъзможни действия в териториите в региона на Балчик, Каварна и Шабла, попадащи в " Натура 2000 ", заяви пресслужбата на кабинета.

Министър-председателят разпореди на министър Димов и екипа му на следващия ден да проведат среща с кметовете на трите общини и с представители на инициативните комитети, с цел да бъде разисквана обстановката, зародила след решението на Съда на Европейския съюз, и дружно с тях да бъде търсено най-правилното решение за всички страни и за страната след породената голяма вреда от предходни ръководства.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР