23 лунен ден от 22:23 часа на 30 октомври до

...
23 лунен ден от 22:23 часа на 30 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 31 октомври 2018 година

23 лунен ден от 22:23 часа на 30 октомври до 23:30 часа на 31 октомври

Това е стресов интервал, когато още един път се трансформира посоката на вибрациите на Луната. Като преподавател – това е доста корав ден, изискващ от ученика голяма вътрешна дисциплинираност и мъжество. Опасността се корени в надценяването на своите благоприятни условия във визията на сериозните обстановки.

Този ден е знак на самопожертването, покаянието, разбирането и опрощението. Препоръчителна е неотстъпчивост в отстояването на определения път на галактическата обич.

Опасно е да се гневим, да преяждаме, не се режат нокти, не е хубаво да се вършат интервенции, не трябва да се води седящ метод на живот. Този ден би трябвало да стане интервал на пост и самоограничение, внимателност, и приемане на нови сили и благоприятни условия за целителство. Това е ден за охраняване на дома, в който би трябвало да се почисти и да се наръси със светена вода, да се пречистят с огъня на свещите праговете, да се прикади с тамян.

Много очевидно и блестящо ще действаме, само че дано да внимаваме през днешния ден, най-много в персоналните и партньорските връзки, с цел да не настане стихия в прочувствен проект.

Бъдете деликатни във всевъзможни обстановки свързани с финанси, там може да преживеете някои разочарования!

Ще покажем смелостта си, волята си, по най-силния метод по който можем. С лекост ще действаме и ще показваме себе си, своите гении и умения, без да се тормозим.

Премахнете скромността си и с хъс, целенасоченост и без боязън се пуснете в деяние. Сега е времето да заявите какво желаете от живота, и да го пуснете в пространството.

Днес не трябва да се натоварва сърцето. Не бива да се вършат интервенции на гърба. Да се отбягва физическото натоварване.

Добре е за лечение на кръвоносни съдове, заболявания на нервната система, както и коленете, ставите.

Да не се вършат интервенции на сърцето, гръбначния дирек. Да не се носят тежести на тил, да се заобикаля пресилване на мозъка. Да се пестят физически сили.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР