23-годишната Шейнис Алондра Паласиос Корнейо от Никарагуа беше коронясана за

...
23-годишната Шейнис Алондра Паласиос Корнейо от Никарагуа беше коронясана за
Коментари Харесай

Коя е новата Мис Вселена

23-годишната Шейнис Алондра Паласиос Корнейо от Никарагуа беше коронясана за Мис Вселена 2023 година на годишния конкурс за хубост, който се организира преди броени дни в столицата на Ел Салвадор - Сан Салвадор. В конкуренцията участваха общо представителки на 84 страни.

Победителката е висока 180 см, има кафяви очи и кестенява коса. През 2021 година тя показа страната си и в състезанието Мис Свят. Красавицата е родена в Манагуа и е учила всеобщи връзки в Централноамериканския университет.

23-годишната Паласиос е първата състезателка от нейната страна, която печели състезанието, съгласно E! News.

В формалния Instagram профил на състезанието Мис Вселена е написано, че победителката ще се концентрира върху работа с организации, занимаващи се с психологичното здраве, въодушевена от личните й битки с безпокойството.

Антония Порсилд от Тайланд се класира за първа подгласничка. Другите състезателки, които попадат в топ 10, са втората подгласничка Морая Уилсън от Австралия, колумбийката Камила Авела, Изабела Гарсия-Мансо от Ел Салвадор, Камила Ескрибенс от Перу, Мишел Дий от Филипините, Карла Гилфу Асеведо от Пуерто Рико, Атенеа Перес от Испания и Даяна Силва от Венецуела.

Мис Тайланд

Мис Вселена 2022 Р`Бони Габриел от Съединени американски щати връчи на Паласиос короната. Точно както в предишните години, надпреварата включваше кръг с бански костюми, вечерни рокли и комплицирани костюми, които показват страната на всеки играч.

Имаше няколко исторически първи неща в тазгодишния 72-ри конкурс за Мис Вселена. 22-годишната Джейн Гарет от Непал стана първата състезателка със " закръглени форми ", чиято фигура разчупи стандартите, че хубавиците в състезанията би трябвало да са единствено слаби.

Мис Пакистан Ерика Робин пък е първата жена, която показа страната в надпреварата, облечена в бурка по време на конкуренцията по бански.

Мис Непал

Състезанието мина по проект и не беше помрачено от обстоятелството, че притежателят на Мис Вселена, тайландската компания JKN Global Group, подаде молба за оповестяване на фалит. Компанията, която купи Miss Universe Organisation за 20 милиона $ през 2022 година, разгласи предходната седмица, че е подала петиция за " излекуване на бизнеса ", която беше призната от съда по несъстоятелността на Тайланд, съгласно CNN.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР