23-годишната Аля Саламова пребори конкурентките си и чу заветните думи

...
23-годишната Аля Саламова пребори конкурентките си и чу заветните думи
Коментари Харесай

Красавицата, която стана Мис Москва

23-годишната Аля Саламова пребори съперничките си и чу заветните думи от журито, което я разгласи за Мис Москва 2021. Стройната брюнетка, обзета от страсти, показа в Instagram, че за нея е огромна чест да носи тази купа, написа jenata.blitz.bg.

" Невероятно съм щастлива, че завоювах 25-ия юбилеен конкурс „ Мис Москва 2021 ". Ще се гордея да нося купата и няма да спра дотук! Благодаря на всички, които участваха, на цялото жури и уредниците, няма да ви отчайвам ", написа Аля Саламова.

В същото време хубавицата рядко актуализира профила си онлайн и не се стреми да притегли публиката с откровени фрагменти. „ Тя е просто едно от тези девойки, които канят на чай и в действителност поставят чайника... “, подписа Аля една от фотосите си. Тя обаче сподели, че от детството си е мечтала да взе участие в конкурс за хубост.

" Имам по-голяма сестра и, когато бях дребна, гледах по какъв начин се приготвяше, по какъв начин обличаше красиви рокли. И взех решение за себе си, че ще порасна и несъмнено ще вземам участие. За да подкрепям съвършена форма, отивам на фитнес и стречинг, само че не се занимавам с нищо друго ", прибавя Аля Саламова.

„ Мис Москва “ няма да спре дотук. Сега момичето има по-амбициозни проекти - да завоюва короната " Красотата на Русия " и да отиде на състезанието " Мис Вселена ". Аля обаче има и персонални цели: да научи британски, да получи висше обучение, да се осъществя в специалността си и да пътува доста. Тя също по този начин желае да сътвори собствен личен бизнес в промишлеността за хубост.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР