23-годишна жена е открита мъртва от детето си в старозагорския

...
23-годишна жена е открита мъртва от детето си в старозагорския
Коментари Харесай

23-годишна жена е убита в Стара Загора

23-годишна жена е открита мъртва от детето си в старозагорския квартал " Лозенец ". Убиецът е арестуван, съобщи БГНЕС.
Жертвата е на 23 години и е от регионалния град. Тя е била принуждавана от килъра си да проституира. Жената е подавала десетки сигнали за принуждение от негова страна.
Само за няколко часа е открит и открит причинителят на закононарушението - мъж на 29 години от Стара Загора.
На 24 март 2019 година, на тел. 112, е получено известие за открит мъртвец на жена в гр. Стара Загора, оповестиха от прокуратурата. Незабавно са осъществени процесуално-следствени дейности – оглед на местопрестъпление, при който в жилище в гр. Стара Загора, кв. Лозенец, е открит натрупа на 22-годишна жена. Тя е била с прободна рана в региона на врата, където е открит и забит нож. Установен е причинителят на закононарушението - Т.В., на 28 година Двамата са живеели на брачен начала.
При огледа на местопрестъпление са конфискувани един брой нож, облекла и част от одеяло със следи от червеникава течност. Назначени са и се правят експертизи – съдебно-медицинска на потърпевшата, дактилоскопна експертиза и ДНК експертиза. Разпитват се очевидци.
Т.В. е притеглен в качеството на обвинен за закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс - за това, че на 24.03.2019 година съзнателно е умъртвил 22-годишната жена. Той е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на Окръжна прокуратура – Стара Загора. Предстои внасяне на искане в Окръжен съд – Стара Загора за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Наказанието, което се планува за закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс, е „ отнемане от свобода” от 10 до 20 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР