23-годишен шофьор е причинил катастрофата с пострадала жена на пешеходна

...
23-годишен шофьор е причинил катастрофата с пострадала жена на пешеходна
Коментари Харесай

23-годишен е блъснал младата жена в Пловдив, пострадала е тежко

23-годишен водач е предизвикал злополуката с потърпевша жена на пешеходна пътека късно нощес. Инцидентът стана към 22.15 часа на кръстовището на бул. „ Руски “ и „ Волга “ в подножието на Бунарджика.

Млада жена пресичала на пешеходна пътека, когато била връхлетяна от „ Мерцедес “, обясниха от Министерство на вътрешните работи. Жената е откарана в болница и има фрактура на крайници.

Младежът е тестван за алкохол и опиати, само че пробите са негативни. Има формирано досъдебно произвеждане.
От полицията обясниха, че към този момент няма данни да се е правила гонка, каквито сведения даваха очевидци през вчерашния ден. В формираното досъдебно произвеждане обаче ще се проверяват всички данни по настъпилото ПТП, написа за

Колата, с която е пометена дамата, се оказа зарязана метри по-надолу – на кръстовището на бул. „ Руски “ с „ Авксентий Велешки “, което приказва обаче, че водачът не е спрял незабавно след удара. Автомобилът е сив мерцедес с британски номера, а не каквато информация в началото бе подадена – черно кабрио мерцедес.

Според други очевидци на случая, гонка въпреки всичко е имало. След удара сивият мерцедес не спрял, а черното кабрио догонило причинителя на злополуката до кръстовището на Търговската гимназия, където колата е зарязана, а водачът върнат на местопроизшествието.

Какво се е случило действително е обект на следствие. Припомняме, че до късно нощес регионът на случая на бул. „ Руски “ беше отцепен с конуси и охраняван от полицейски екипи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР