23-годишен мъж е задържан след разследване на Икономическа полиция в

...
23-годишен мъж е задържан след разследване на Икономическа полиция в
Коментари Харесай

Задържаха мъж в Пловдив за контрабанда на електронни цигари

23-годишен мъж е арестуван след следствие на " Икономическа полиция " в Пловдивска област. Той е изправен пред бързо произвеждане за контрабанда на електронни цигари.

След разбор на информация, чиновници от отдел " Икономическа полиция " направили акцията против противозаконния търговец. В резултат на инспекцията е спрян товарен автомобил " МАН ", претрупан с голям брой кашони с електронни цигари с никотиново наличие в течността, без български бандерол . Известно количество от контрабандната стока е открито и в склада, от който камионът бил претрупан. По време на акцията са открити и конфискувани 30190 електронни цигари .

23-годишният престъпно проявен водач на транспортното средство е арестуван с полицейска заповед. След отчет на материалите в Районна прокуратура - Пловдив против младия мъж е стартирано бързо производств о за закононарушение по член 234, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Районната прокуратура в Пловдив взима присъединяване в производството и следи развиването на случая. Все още се правят подробни проверяващи дейности по случая, с цел да бъдат открити всички обстоятелства и условия към това нелегално дружество.
 Митничари хванаха 4 тона контрабанден тютюн за наргиле на Капитан Андреево
Митничари хванаха 4 тона контрабанден тютюн за наргиле на Капитан Андреево

Открити са и огромно количество " маркови " артикули и опаковки за ментета
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР