22 хубавици от цял свят пристигнаха в Пловдив за участие

...
22 хубавици от цял свят пристигнаха в Пловдив за участие
Коментари Харесай

Много горещо! Стройни хубавици от цял свят спорят в Пловдив коя е най-красива

22 хубавици от целия свят дойдоха в Пловдив за присъединяване в световноизвестния конкурс за хубост "Miss Top Of The World 2017 ". Който ще се организира в града под тепетата от 15 до 19 септември. За първи път България ще е хазаин на интернационален конгрес на хубостта от подобен сан, като състезанието се провежда и спонсорира от латвийските бизнесмени Кристине Линденблате (Kristine Lindenblate) и Майнотс Вецвагарс (Mainots Vecvagars), а почетен патрон на събитието ще е кметът на Пловдив Иван Тотев.
Награждаването на победителките ще е на 19 септември (вторник), когато от 20 часа в хотел-парк "Санкт Петербург " в Пловдив стартира Гала вечерта и дефилето на хубостта с присъединяване на носителки на призове за хубост от 22 страни. Сред тях са Мис Азия Рооха Барате, Мис Евразия Кристина Айберман, Мис Северна Европа Юлия Ступина, Мис Бенелюкс Каролин Термония, Мис Балтика Анастасия Авдейева, Мис Средиземно море Елена Дубровине, както и топ хубавиците на Русия, Украйна, Азербайджан, Литва, Латвия, Индия, Уганда, Белгия, Холандия, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Черна гора и Гърция.

Честта на страната хазаин ще брани носителката на купата "Lady Bulgaria 2016 " Илияна Динева, която освен е една от най-чаровните и красиви участнички в състезанието "Miss Top Of The World ", само че несъмнено и една от най-интелигентните измежду девойките от целия свят на възраст от 18 до 25 години, написа "Труд ". Столичанката е приключила магистратура по Бизнес администрация в Стопанския факултет на Софийски университет "Свети Климент Охридски ", специализирала е в Германия и приказва съвършено 3 непознати езика – британски, немски и испански.

Илияна Динева не е професионален модел, а работещо момиче с насъбран стаж и опит в Барселона, в интернационална ПР организация. Тя е от дребното младежи, завърнали се в България и избрали да вършат кариера тук.

В момента Илияна е маркетинг управител в софтуерна компания в София. Освен това "Лейди България 2016 " е доста естествена, изискана и четяща, а заниманието е литература. Написала е два романа, като през тази седмица – на 12 септември (вторник) в AMAZON излезе нейният дебютен онлайн разказ "Мус с мирис на цветя ". Илияна обича да плува и танцува.

Винаги си слага цели, които следва. "За триумфите се желае мощна воля, непримиримост, упоритост. Желанието е значимо нещо, само че в живота най-важни са първата и последната стъпка за даден триумф. Трудности постоянно има, въпросът е всякога, когато падаме, да се изправяме. Силата е в нас самите! Това са правилата в моя живот ", твърди хубавицата от София, която се е прицелила и в короната на "Miss Top Of The World 2017 ".

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация влезте с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар! Още вести от Новини от Пловдив: Фирма с рисково държание влезе в полезрението на пловдивските да...11:43 / 14.09.2017 Ето какво тъкмо се е случило на " 40-те извора " край Асеновград11:56 / 14.09.2017 Сливането на Първа и Втора градска към този момент е реалност!11:31 / 14.09.2017 Пловдивски възпитаници изживяха незабравима седмица в галактически лаге...10:18 / 14.09.2017 Авторът на пловдивския химн към този момент е почетен гражданин10:10 / 14.09.2017 Багери и полиция в " Арман махала "!10:05 / 14.09.2017
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [31] Новини от през вчерашния ден [68] « Септември 2017 година » пон вто сря чтв пет съб нед1234567891011121314151617181920 Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР