22-годишният Иван Белишки е задържан по неотложност за нанасяне на

...
22-годишният Иван Белишки е задържан по неотложност за нанасяне на
Коментари Харесай

Арестуваха сина на кмета на Панагюрище, Белишки разпространи видео, определи го като брутално

22-годишният Иван Белишки е арестуван " по необходимост " за нанасяне на телесна щета на служител на реда. Кадри от ареста на сина си Иван популяризира довечера кметът на Панагюрище Никола Белишки.

Панагюрският кмет изясни, че синът му Иван Белишки е бил задържан брутално в кюстендилско село на 26 април от трима цивилни служители на реда по неизвестен сигнал. Те не са показали заповед за ареста и са декларирали, че той е по необходимост. В това време Иван Белишки е бил на посетители със брачната половинка си Габриела на нейни близки в кюстендилското село.

На фрагментите се вижда по какъв начин двама цивилни служители на реда натискат главата на Иван Белишки в асфалта, като го държат за врата и го притискат с телата си. Съществувала е действителна заплаха 22-годишния мъж да почине от задушаване, разясняват видели фрагментите. Те са били снимани от брачната половинка му.

В момента Иван Белишки е в ареста в Кюстендил по обвинявания за нанасяне на лека телесна щета на служители на реда, заяви татко му Никола Белишки.

Младият мъж се прочу, когато на първото шествие в София в поддръжка на хората в Украйна изгори съветското знаме. Подобен жест не си разреши никой от останалите участници, които бяха излезли спокойно, доста от тях - с децата си.

Преди година пък бе арестуван, откакто в 2 ч през нощта помля три автомобила и витрина в центъра на Панагюрище с джипа си, иозстави го и избяга. На другия ден обаче бе заведен от татко си да се съобщи и бе освободен против 10 хиляди лева гаранция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР