22-годишният благоевградчанин Борислав Петров е изчезнал и в момента се

...
22-годишният благоевградчанин Борислав Петров е изчезнал и в момента се
Коментари Харесай

Младият Борислав изчезна мистериозно! Интерпол го дири под дърво и камък

22-годишният благоевградчанин Борислав Петров е липсващ и сега се търси от Интерпол. Името му бе качено тези дни с жълта бюлетина на интернационалната работа. За последно е видян на 27 юли 2017 година в София, това е и последната информация за местонахождението му. Той е наследник на Лидия Джаджарова от фондация " Милосърдие ", която се занима с подкрепяне на инвалиди, сираци, заболели и даровити деца и на предприемача от Симитли Христо Петров.

От един месец момчето е в неопределеност и Интерпол търси информация за него с жълт бюлетин.

Борислав е вторият благоевградчанин, търсен от Интерпол.

Магдалена Бежанска от Благоевград изчезна през октомври предходната година и попадна неотложно в графата на Интерпол " Безследно изчезнали ".

Говореше се, че отпътувала на гурбет в Англия, почнала работа и спряла да се обажда доближиха и сигнали, че Магдалена се е обадила и, че ще бъде свалена от търсене, само че и до през днешния ден тя е измежду безследно изчезналите в Интерпол.

Благоевградската полиция няма никаква информация към Магдалена. Какво се е случило с младата 37 годишна жена, майка на едно дете, никой не знае. Факт е обаче, че към изгубването на Маги е безспорна тайнственост.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: struma.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР