22-годишният Александър Маринов от Девня наскоро бе диагностициран с хронична

...
22-годишният Александър Маринов от Девня наскоро бе диагностициран с хронична
Коментари Харесай

Младеж от Девня се нуждае от нашата помощ, за да живее пълноценно!


" 22-годишният Александър Маринов от Девня неотдавна бе диагностициран с хронична бъбречна непълнота, 4-та степен. След къс болничен престой той стартира хемодиализно лекуване.

За да получи късмет за естествен живот обаче, Александър се нуждае от бъбречна трансплантация. Близките му имат предпочитание да станат донори, в случай че има съгласуемост. Надеждата им е Александър да се оперира в турска болница.

Първоначалната оферта за трансплантацията и проучването на пациента и на донора възлиза на 44 000 лв.. Но други заболели с бъбречна непълнота, минали по същия път споделят, че сумата за сходно лекуване и разноските по възобновяване по-късно, могат да доближат до 100 000 лв.. Тази сума е непостижима за фамилията на Александър.

Скъпи другари, обръщам се към Вас и към всички, които желаят да оказват помощ на този младеж от Девня. Вярвам, че и този път ще успеем да се обединим в името на благородна идея. Нека дружно да помогнем за събирането на средствата. Винаги съм бил отворен към сходни акции в помощ на нуждаещи се. Нека и в този момент да дадем своята поддръжка, дарявайки средства, всеки съгласно опциите си. Благодаря на всички, които ще се включат в това благородно дело! Бъдете здрави!

Средства за лекуването на Александър могат да се превеждат по банков път посредством особено разкрита сметка. Има и сложени кутии за дарения в редица търговски обекти в града, както и в административната постройка на Община Девня ".

Сметката на името на АЛЕКСАНДЪР МАРИНОВ МАРИНОВ е в Банка ДСК

Сметка: 0000000027521219

Валута: BGN

IBAN: BG54STSA93000027521219

BIC: STSABGSF
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР