22-годишни сиамски близначки, които са прикрепени към торса и имат

...
22-годишни сиамски близначки, които са прикрепени към торса и имат
Коментари Харесай

Сиамските близначки, които споделят една репродуктивна система

22-годишни сиамски близначки, които са прикрепени към торса и имат обща репродуктивна система, разкриват как се оправят с всичко - от шофиране и срещи до схващане какво да обличат и с кого да бъдат другари.

Кармен и Лупита Андраде, които се местят в Съединени американски щати от Мексико, когато са на две години и в този момент живеят в Кънектикът, неотдавна отговориха на някои от горещите въпроси, които постоянно получават за това, че са сиамски близначки.

Пред Today сестрите разказват какво е за едната, когато другата желае да отиде на среща и разкриват какъв брой постоянно в действителност им писва една от друга. За Кармен и Лупита, които " споделят " толкоз доста " вътрешни структури ", интервенцията за делене е прекомерно рискована.

" Ако се бяхме подложили на интервенция за делене, едната от нас щеше да почине и двете щяхме да умрем, или щяхме да се озовем в интензивното поделение и в никакъв случай да не излезем оттова ", споделя Лупита.

Когато се раждат, лекарите казват на родителите им, че евентуално ще живеят единствено няколко дни, само че те се опълчват на всички оскъдни шансове за живот и в този момент са по-добре от всеки път. 

Като бебета прекарват години във физиотерапия, учейки се по какъв начин да седят и работят дружно, с цел да употребяват краката си. На четири години, вършат първите си стъпки.

Сега, 22 години след раждането им, момичетата не разрешават шерването на едно тяло да ги забави и са се приспособили да живеят една с друга. И двете сестри имат по две ръце, само че единствено по един крайник всяка, което значи, че Кармен, която управлява десния крайник, би трябвало да ръководи.

" Ходим на кино и концерти (споделяме едно място) и пътуваме със самолети ", изяснява Кармен. " Миналата година отидохме в Калифорния и летяхме до Тексас. "
 Барбара Ернандес - дамата, която плува в смразяващите води на Антарктида и чупи върхове в името на климатичните промени
Жената, която плува в смразяващите води на Антарктида по бански

Коя е " Чилийската ледена нимфа "

Според близначките те даже са намерили способи всяка да получава по този начин нужното време сама, макар че са дружно 24/7.

" Взимам преносимия компютър си, с цел да върша учебна работа, а Лупита си поставя слушалки и слуша музика, или употребява телефона си. Свързани сме през целия си живот, тъй че не е като да ни липсва нашата самостоятелност. Винаги сме били по този начин, по тази причина просто сме привикнали. "

Въпреки че упорстват, че са " щастливи такива, каквито са ", те признават, че " не всичко е цветя и рози ". Една от компликациите, е намирането на облекла, които пасват на тялото им. За благополучие, тяхна съседка започва да шие ризи и рокли за тях, откакто са на пет. Разбирането какво да облекат също е елементарно, защото и двете са дами и " имат едно и също " възприятие за жанр.

" Имаме еднакъв жанр, само че се опитваме външният ни тип да се разграничава. Обикновено нямаме идентична дължина на косите ", разкрива Кармен и добавя: " Когато отидохме на офталмолог, Лупита избра напълно разнообразни очила от мен и има пиърсинг в профил на носа си. "
 Карън Джейкъбсън - дамата зад гласа на Гугъл Maps
Коя е дамата зад гласа на Гугъл Maps

Ето кой споделя: " Достигнахте задачата си "

На девойките не са им непознати и проблемите в любовния живот. Докато Лупита е асексуална, Кармен стартира да търси половинка преди няколко години в приложението за запознанства Hinge. Признава обаче, че е получила доста известия от " момчета с култове ", откакто показва, че има сиамска близначка в профила си.

Освен това се бори със " обществена тревога ", което в допълнение я затруднява да позволява нови хора. Но през октомври 2020 г. Кармен срещна мъж на име Даниел в приложението и двамата скоро се влюбват. " Веднага разбрах, че Даниел е друг от другите, тъй като той не задаваше въпроси за моето положение. Заедно сме от две години и половина и обсъдихме да се сгодим, само че първо желаеме да живеем дружно. "

Да бъдеш във връзка като сиамски близнак има своите провокации, само че Кармен споделя, че Даниел и сестра й " се схващат доста добре " и даже остават будни и си приказват от време на време, откакто тя заспи.

Кармен добавя, че се пробва да " измисля взаимни отстъпки ", когато върви на срещи с Даниел, с цел да бъде заслужено за Лупита, която е принудена да участва. Затова обикновено ѝ разрешава да избере къде да отидат да ядат или какво тъкмо да вършат.

Въпреки че и двете дами са във ветеринарната сфера, те имат разнообразни желания. Кармен желае да бъде ветеринарна сестра, до момента в който Лупита възнамерява да стане механик. Те споделят, че " постоянно са споделяли една и съща група другари ", а Кармен прибавя: " Лупита има в действителност добра вътрешен глас за хората, тъй че в случай че тя ги харесва, аз ги одобрявам също ". Близначките не крият, че споделят специфична връзка и постоянно могат да " усещат страстите една на друга ".
 Фалгуни Наяр - една от най-богатите дами в света, която сбъдна фантазията си на 50 години с Nykaa
Милиардер единствено за 9 години - по какъв начин една индийка сбъдна фантазията си

Когато знаеш какво искаш и по какъв начин да го постигнеш

Жените страдат от ендометриоза и не могат да имат деца. Те също са на хормонален блокер, който им пречи да имат менструация. Близначките са доста открити по отношение на историята си в социалните мрежи и макар че от време на време получават " неприятни мнения ", се старая да не обръщат внимание на отрицателното.

Момичетата се надяват, че като са толкоз почтени, могат да оказват помощ за " нормализиране на сиамските близнаци ".

" Много хора не са привикнали хората с увреждания да слагат граници или да основават граници, когато става въпрос за тяхното увреждане. Получаваме доста въпроси за секса, по какъв начин вървим до тоалетната и сходни неща. Но би трябвало да запомните, че на първо място сме хора ", безапелационни са девойките.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР