22-годишната София Челентано от Съединените щати предпочита да се събужда

...
22-годишната София Челентано от Съединените щати предпочита да се събужда
Коментари Харесай

 Американка прелита 2211 км със самолет за работа, излизало й по-евтино  

22-годишната София Челентано от Съединените щати избира да се разсънва в 3:45 сутринта, с цел да измине 687 благи (1105 км) със аероплан от Южна Каролина до офиса си в Ню Джърси, тъй като е по-евтино от наемането на жилище наоколо. Момичето описа за това във видео, оповестено в TikTok.

През последните няколко години разноските за наем и пътешестване до работното място се усилиха доста в Съединените щати и доста хора избират да работят от у дома, в случай че е допустимо. Една стажантка обаче сподели, че с цел да получи мечтаната работа, лети със аероплан, тъй като е по-евтино, в сравнение с да заплаща за квартира покрай офиса.


22-годишната София Челентано се включи в обществените медии, с цел да показа необичайния си маршрут, който включва седмични полети от Южна Каролина до Ню Джърси и назад. София желала да стажува, само че се страхувала да се реалокира в регион покрай офиса си, защото щеше да е доста скъпо. Американката пресметна, че пътуването със аероплан сред щатите е по-евтино, в сравнение с да живееш непрекъснато в различен град и да вървиш пешком на работа.

Момичето снима нормалния си ден за своите фенове в TikTok.


„ Правя 10-седмичен хибриден летен стаж в рекламна организация. Трябва да съм в офиса в Ню Джърси един ден в седмицата, тъй че вместо да наема място покрай офиса, пребивавам със фамилията си в Южна Каролина и пътувам със аероплан ", изясни тя.

Веднъж седмично София се разсънва в 03:45 сутринта, подготвя се и кара до летището, с цел да може да хване полета си в 06:30 сутринта.

„ Една от обичаните ми елементи на пътуването е да мога да видя изгрева от прозореца на самолета, просто е необикновено “, добави тя.


След като кацне в 8 сутринта, тя подхваща 45-минутно пътешестване с такси, с цел да бъде подготвена за работа до 9 сутринта. След като гледаха видеото, множеството фенове се пробваха да схванат цената на наема на жилище, други предложиха разнообразни решения на казуса.

„ Дори не желая да знам какъв брой коства “, написа един.

В диалог с Business Insider София споделя, че резервира самолетни билети три-четири седмици авансово, с цел да са по-евтини.

„ Моите полети костват към $100 отиване и връщане и по-късно заплащам към $100 за Ubers сред офиса и летището. Ако живеех в Ню Йорк или Ню Джърси, щях да разходвам хиляди долари на месец единствено за наем “, добави тя.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР